Algemene voorwaarden

Verkopen / Verzending

MAC de Bevelanden verkoopt puzzelritten die op eigen gelegenheid gereden kunnen worden in de aangegeven periode. Deze ritten worden digitaal naar het opgegeven mailadres verzonden nadat de betaling is ontvangen. De rit kan éénmalig worden gedownload na aankoop van de rit.

Bij MAC de Bevelanden is het mogelijk om online op te geven voor een puzzelrit die aangegeven zijn op de rittenkalender. Deze ritten worden op locatie gereden op de aangegeven datum. Bij deze aanmelding wordt via IDeal afgerekend. U ontvangt via het opgegeven mailadres uw startnummer. Bij aanvang van de rit ontvangt u de routebeschrijving en controlekaart.

Retouren

Na het ontvangen van de puzzelrit (die u op eigen gelegenheid kunt rijden) via de mail is niet mogelijk om een online gekochte puzzelrit te retourneren, u ontvangt geen terugbetaling van het aankoopbedrag. Wanneer u om technische redenen de puzzelrit niet digitaal heeft ontvangen dan kunt u dit melden via het contactformulier, vermeldt aankoopdatum en datum van betaling in uw bericht. MAC de Bevelanden zal er zorg voor dragen dat u de gekochte puzzelrit alsnog ontvangt.

Heeft u zich aangemeld en betaald voor een puzzelrit op locatie volgens de rittenkalender maar kunt u niet deelnemen?
Neem dan uiterlijk 24 uur voor aanvang van de rit contact op met MAC de Bevelanden via het contactformulier. Bij tijdig afmelden voor de rit ontvangt u binnen 10 werkdagen uw inschrijfgeld terug.

Schade

MAC de Bevelanden stelt zich niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het rijden van een gekochte puzzelrit. U dient zich ten alle tijden te houden aan de geldende verkeersregels.