Rituitslagen 2024

Winterrit

Door een wegomlegging vanwege het groot onderhoud aan de Postbrug over het kanaal door Zuid-Beveland is de controle 13 (voor A- en C-klasse) komen te vervallen.
De uitslag van de C-Klasse is onveranderd gebleven.
In de A-klasse zijn na de rit een tweetal wijzigingen gekomen in de uitleg/controlestrook:

Opdracht 16 t/m 18 bleek dat de uitzetters een klinkerstrook over het hoofd hadden gezien.
Door het verkeersbord met de dwangpijl naar links, kon men aan het begin de klinkerstrook waarnemen, waardoor die eerste weg geen asfaltweg was.
Opdracht 16 (aanhoudend asfaltweg L) kon men pas uitvoeren door een rondje te rijden en dan de weg naar RC 18 aan te doen.
De tweede keer van de aanhoudend opdracht was dan na weer een rondje de weg links langs RC 17.
Opdracht 17 (voor fiets L) voerde men dan uit door gedwongen weer een rondje te rijden en voor één van de fietsen L te gaan, weer langs RC 17 (geen weg genoemd in deze opdracht).
Opdracht 18 (voor fiets weg L) voerde U uit na weer een rondje door de eerste weg L voor één van de fietsen in te slaan en dat was langs RC 18. De opvanger was RC C.
Dus goede combinatie:  18-17-17-18

Opdracht 49 (na “30” aanhoudend weg R):
De uitzetter had bij het opmaken van de rekenstrook het oriëntatiepunt “30” op de verkeerde plaats gezet. U kwam pas na de eerste viersprong het huisnummer “30” tegen, waarna U op de viersprong R ging en RC 9 passeerde.
Na een rondje kwam U bij een viersprong die rechts naar garages leidde, alwaar U RC 49 aantrof.
Verder gaan kwam U bij de parking bij “TOPZORG” waar de RC H was opgehangen. U moest nog steeds aanhoudend weg R doen, en de uitzetters hadden een bordje met de tekst “EIGEN WEG” over het hoofd gezien, waardoor U niet achterom het gebouw van “TOPZORG” mocht.
De goede combinatie was dus: K-49-H