Clubinfo

Wie zijn wij:
Motor- en AutoClub (MAC) De Bevelanden is op 7 juli 1960 opgericht in Goes. Het is een club met enthousiaste leden en een actief bestuur.
Jaarlijks organiseren wij puzzel- en oriëntatieritten binnen de grenzen van het mooie Noord- en Zuid-Beveland en Tholen. Een rit gaat over een afstand van gemiddeld 35 kilometer en duurt ongeveer 2 uur.
Na afloop van de rit worden de resultaten bekend gemaakt. Om het reken- en nakijkwerk even de tijd te gunnen worden 3 bingorondjes met mooie prijzen gespeeld. Daarna volgt de prijsuitreiking. En voor iedere equipe is er een prijs.
Om alles in goede banen te leiden is het huidige bestuur sinds januari 2018 als volgt samengesteld:

Bestuur:
Voorzitter: Vacant (taken zijn nu verdeelt onder overige bestuursleden)
Secretaris: Sylvia van Stee – Kollf
Penningmeester: Mattie Eversdijk – Katsman
Website: Marleen Joosse – de Feiter
Algemeen bestuurslid: Merijn Nuijten

Materiaal wordt verzorgd door: Rinus Eversdijk
Clubblad: Bianca Potters

Onze club is trots op ons erelid:
Digny Sinke

Wat en waar:
MAC de Bevelanden organiseert autopuzzel- en oriënteringsritten op de Bevelanden. De ritten worden uitgezet op Noord- en Zuid-Beveland in de provincie Zeeland. Vanaf 2020 zullen we ook een rit uitzetten op Tholen.

Het inschrijfgeld voor de rit is 6 euro per equipe.
Aan het einde van de rit is er voor elke equipe een kleine prijs. Wanneer je lid wordt/bent van de club is deelname 5 euro per equipe. Alle leden doen mee voor het kampioenschap. In het klassement wordt gestreden om het clubkampioenschap van het jaar.

Op de rittenkalender vindt u alle ritten.