Lid worden

Deelnemen aan een rit is een leuke, gezellige, uitdagende en sociale bezigheid. U ontmoet mensen met dezelfde passie voor de rittensport. En wat is er leuker om na de rit uw belevenissen met anderen te delen. Uiteraard hoeft u geen lid te worden van onze club om aan puzzel- en oriënteringsritten te kunnen meedoen, maar wanneer u lid bent kunt u ook meerijden in de clubcompetitie en geniet u van diverse voordelen.

Wilt u lid worden? Dat kan, graag zelfs. De jaarlijkse contributie is: € 10,00 voor één lidmaatschap en € 5,00 voor lid op hetzelfde woonadres. Geef via het contactformulier uw naam, adres, telefoonnummer en aantal leden door. We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Wat zijn de voordelen om lid te zijn van MAC “De Bevelanden”:
•Korting op het inschrijfgeld bij alle ritten georganiseerd door onze club.
•U ontvangt periodiek een clubblad met daarin onder andere de rituitslagen, ritverslagen en ander nieuws en wetenswaardigheden.
•Deelname aan de jaarlijkse feestavond.
•Meedenken tijdens de jaarvergadering over het te voeren beleid.
•En u steunt onze club zodat wij in de toekomst ook puzzel- en oriënteringsritten kunnen blijven organiseren.


  Heeft u een huisgenoot die ook lid wilt worden?


  MAC de Bevelanden denk aan de privacy van zijn leden. Daarom vragen wij of we uw naam bij uitslagen van de gereden rit mogen vermelden op onze website en facebookpagina.
  Naam publiceren bij rituitslagen?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Persoonsgegevens die ingevuld worden op het contactformulier gebruiken wij alleen voor onze ledenadministratie. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.